več informacij:
info@szkolkazasow.pl
Vrtec sadnega drevja jabolka hruške slive češnje Poljska
Vrtec sadnega drevja jabolka hruške slive češnje Poljska
Vrtec sadnega drevja jabolka hruške slive češnje Poljska

Vrtec sadnega drevja: jabolka, hruške, slive, češnje - vrtec kmetiji, Poljska

O podjetju

Vrtec kmetija Tomasz Opiela tam že nekaj let. Head vrtec nahaja v Zasowie blizu Debica v Podkarpackie. Sprva je bila majhna kmetija, Vendar pa je pridobil z leti izkušenj, se je hitro omogočila razširiti in izboljšati ponudbo vrtec. Proizvedena sadike so najvišje kakovosti. Letna proizvodnja je 500 000 sadnih dreves, iz katerega 60% jablan.

Trenutno je kmetija pokriva površino 30 ha. Imam nekaj backwoods podložke in butwood sadovnjak so v ponudbi lahko najdete široko paleto sadnih dreves (jabolka, Hruške, slive, češnje, marelice, breskve) na različne podlage, sadike in sadike za zeleno sadovnjakov. Blago, ki je proizvedeno se prodaja na domačem trgu kot tudi izvoz mu kot meje naše države in zato sem sposoben vzpostaviti sodelovanje s strankami iz vse Evrope. Strinjam se tudi naročila z možnostjo cepljenja.
imajo vse potrebne dokumente, ki potrjujejo, da izpolnjujejo zahteve materiala sadnih dreves. Ima hladilno sredstvo.

Vrtec sadnega drevja jabolka hruške slive češnje Poljska Vrtec sadnega drevja jabolka hruške slive češnje Poljska Vrtec sadnega drevja jabolka hruške slive češnje Poljska Vrtec sadnega drevja jabolka hruške slive češnje Poljska Vrtec sadnega drevja jabolka hruške slive češnje Poljska Vrtec sadnega drevja jabolka hruške slive češnje Poljska Vrtec sadnega drevja jabolka hruške slive češnje Poljska Vrtec sadnega drevja jabolka hruške slive češnje Poljska

Sadno drevje

Vabimo vas, da se glasi ponudba proizvaja svoje sadno drevje, širok izbor vrst in sort.

Kontaktne informacije

Izvajanje: aktru.pl autor portalu polfirms.ru | Rating@Mail.ru Google+